Wie zijn wij

 

Adela Care is gespecialiseerd in het bieden van zorg, begeleiding en ondersteuning aan volwassenen. Wij maken verbindig met onze clienten door hen te begeleiden en te ondersteunen in eigen taal en cultuur.

Missie en Visie

Adela Care staat voor diversiteit, laagdrempeligheid, integriteit en betrokkenheid. Wij bieden een luisterend oor en zorg op maat. Wij zijn er voor mensen van diverse achtergronden en zien een grote kans in een multiculturele maatschappij. Onze kracht zit in de inzetbaarheid van hulpverleners die de taal en cultuur kennen van onze cliënten. Hierdoor maken we sneller verbinding en boeken we sneller het gewenste resultaat.

Bij Adela Care staan cliënten en de kwaliteit van onze dienstverlening centraal. Onze begeleiding en ondersteuning is gericht op het vergroten van de eigen kracht en zelfredzaamheid van personen en gezinnen. Participatie en burgerschap zijn de sleutelwoorden. Wij vinden dat alle mensen recht hebben op maatschappelijke deelname, structuur, onderwijs en werk…dat is onze missie!

Adela richt zich op zorg, in de vorm van (individuele) begeleiding, ondersteuning, dagbesteding, persoonlijke verzorging en huishoudelijke hulp.